Pas postao hit zbog smiješne reakcije na dolazak šteneta u obitelj

Pas postao hit zbog smiješne reakcije na dolazak šteneta u obitelj
Foto: Facebook

STRAH od toga da ćemo biti zamijenjeni svima nam se dogodio. Ponekad je taj strah bio prouzrokovan mlađom sestrom ili bratom, katkad novom prijateljicom naše najbolje prijateljice, dok smo još mladi i neiskusni, zasmetaju nam prijateljice dečka i prijatelji djevojke, no na kraju izrastemo i zaboravimo na takve strahove.

Kod pasa stvari znaju biti potpuno iste. Pas Kevin iz naše priče pravi je dokaz za to. On je godinama jedini pas u obitelji, a biti pas jedinac znači - najbolja hrana samo za mene, maženje kad god poželim, krevet ne dijelim i svi mi popuštaju.

Zbog svega toga, Kevin nije mogao sakriti šok i nezadovoljstvo prouzrokovano dolaskom šteneta u njihov dom. Sve su to njegovi vlasnici snimili pa je postao viralni hit kojem su se nasmijale tisuće ljudi. Na kraju cijele ove priče, Kevin je ipak zavolio svog mlađeg brata Lylea. Sada su najbolji prijatelji koji se ne razdvajaju. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara