Pismo koje je poštar dobio od kujice koju je hranio rastužilo internet

Pismo koje je poštar dobio od kujice koju je hranio rastužilo internet
Screenshot: YouTube

DA SE poštari i psi ne vole, to svi dobro znaju. No psi nisu jedine životinje kojima ti nositelji vijesti i paketa smetaju. Nekada ih ni mačke ne podnose baš najbolje. No u ovoj priči i u ovoj ruti, poštar je osoba koju svi ljubimci vole. Svakoga dana ljubimci iz te rute željno iščekuju svoj poštara i slastice koje im on donosi.

No nedavno je poštara na jednim vratima dočekala tužna vijest i poklon. Na vratima jednog doma bila je obješena vrećica sa psećim slasticama i pismo koje je rastužilo tisuće ljudi. U pismu su vlasnici napisali kako je kujica Gretchen uginule te kako je svoje vlasnike pitala da slastice koje nije uspjela pojesti daju dobrom poštaru kako bi ih on dao drugim psima iz rute.

Poštara i njegovu obitelj ovo je pismo užasno dirnulo, a njegova je kći pismo odlučila podijeliti na svom Twitteru. Mnogi su se ljudi oglasili nakon njezinog posta. Svi su se složili s tim kako je to teška i tužna vijest, no neki su dodali da je njezin otac divan čovjek koji je uspio obogatiti život mnogih ljubimaca. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara