Pit bul je služio kao mamac u borbama, bio je prestravljen kada su ga spasili

Pit bul je služio kao mamac u borbama, bio je prestravljen kada su ga spasili
Screenshot

SPASIOCI iz organizacije za zaštitu životinja u Tennesseeju su pronašli sirotog pit bula zavezanog pokraj kontejnera za smeće. Bio je pun rana i ožiljaka i sav se tresao, a u pogledu su mu se vidjeli strah i nepovjerenje. Polako su mu prišli i odvezli ga na sigurno.

Spasioci su znali da mu treba pružiti puno ljubavi i strpljenja kako bi stekao povjerenje u njih. Njegove rane će zacijeliti i ožiljci će se smanjiti, ali njegova duša je bila slomljena. Dan po dan, polako je trajao oporavak, a onda im je pokazao prvi osmijeh, kada je dobio plišanu igračku koja je postala njegov najbolji prijatelj.

Počeo se polako oslobađati, mahati repićem, igrati i veseliti, ali i ponovno vjerovati ljudima. Njegovu tužnu priču je vidjela jedna žena koja već ima udomljenu kujicu pit bula, ali je znala da mora pomoći ovom psu i da će trebati vremena da sve  uspije.

No sve je ispalo divno, on je u kujici pronašao sigurnost, a i cijela obitelj mu je pružila sve što mu treba i od onog tužnog uplašenog psa punog ožiljaka i rana postao je pravi ljepotan, razmažen i sretan. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara