Pitao je papigu voli li ga, a odgovor koji je dala je urnebesan

Pitao je papigu voli li ga, a odgovor koji je dala je urnebesan
Screenshot: YouTube

PAPIGE često nazivaju najzabavnijim kućnim ljubimcima zbog njihove sposobnosti oponašanja i izgovaranja riječi. I dok jedni misle da se radi o životinjama koje nemaju pojma što govore, drugi su uvjereni da one ipak znaju kada trebaju upotrijebiti koju riječ.

Kakadui su vrlo inteligentne papige koje se brzo i lako pripitomljavaju. Odlični su imitatori, a uz malo posvećenosti vlasnika naučit će ponavljati riječi pa čak i složene rečenice. Jako su društveni i vole biti u centru pažnje.

S njima je zabava zagarantirana pa se sve veći broj ljudi pri izboru ljubimca odlučuje baš za ovu vrstu. Čovjek iz videa svoju je pticu upitao samo jedno pitanje i dobio je pravi mali performans. Na pitanje "Voliš li me?" - ova je ptica odlučila odgovoriti gromoglasnim smijanjem i time je nasmijala milijune ljudi. Sigurni smo da će i vama popraviti ponedjeljak. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara