Pitbul je primio bebu za pelenu i izvukao je iz kuće u požaru

Pitbul je primio bebu za pelenu i izvukao je iz kuće u požaru
Screenshot

LJUDI obično imaju predrasude prema pitbulima i sličnim pasminama. Smatraju ih zastrašujućim i opasnim, no u pravim rukama oni su odani prijatelji puni ljubavi, što dokazuje i ova priča. Za obitelj Chaichanhda je sve počelo kao svaka noć do tada. Roditelji su otišli spavati u jednu sobu, a beba je spavala u svojoj sobi.

Nisu znali da će noć biti pravi pakao, ali ni da će njihov pas Sasha spasiti cijelu obitelj. Stan obitelji Nane Chaichanhde u Stocktonu u Kaliforniji je zahvatio požar koji je počeo u stanu do njihovog.

Pitbulica Sasha je bila u dvorištu i počela je glasno lajati pred vratima stana kako bi ih upozorila na opasnost. Nana svoju kujicu staru osam mjeseci nikad nije čula da tako laje i išla je provjeriti o čemu se radi. Znala je da nešto nije kako treba. Vatra se širila posvuda, a Nana je pokušavala doći do sobe u kojoj je spavala sedam mjeseci stara beba.  

Kada je ušla u sobu, vidjela je Sashu kako je uhvatila dijete za pelenu i pokušava je izvući van i spasiti od požara. Nana je brzo reagirala i uzeli Sashi bebu te su se probile kroz požar i spasile. Zahvaljujući kujici Sashi, ova obitelj je preživjela, no njihov stan je potpuno izgorio. Obitelj trenutno živi kod rođakinje dok se njihov stan ne obnovi.  

Nana je izjavila da bi, da nije bilo hrabre kujice Sashe, ona vjerojatno i dalje spavala i ugušila se zajedno s djetetom. Obećala je Sashu počastiti hrpom poslasticama i igračaka, a mi vjerujemo da ih je u potpunosti zaslužila. Psi su naši vjerni prijatelji i zaslužuju da ih poštujemo i da im pružimo ljubav i siguran dom. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara