Pronašla je psa u parku i udomila ga. Nije imala pojma što krije iza te njuške

Pronašla je psa u parku i udomila ga. Nije imala pojma što krije iza te njuške
Screenshot: YouTube

ČESTO ljudi znaju reći da ljubimci biraju svoje vlasnike, a ne vlasnici ljubimce. Ova priča to potvrđuje. Mo je pas kojeg je vlasnica pronašla sasvim običnog dana u parku. Ili to ipak nije bilo obično i normalno? Mo je pronađen 17 lipnja, na Dan očeva. Otac njezine vlasnice imao je rođendan idućeg dana, a ona je bez njega ostala kada je imala samo 16.

Odmah je pomislila da je to neki znak i nije se prevarila. Psa je odmah povela doma, a on se ponašao kao da mu ništa tamo nije strano. Iako je odmah odlučila zadržati ovog slatkiša, htjela je ispasti fer i pokušati potražiti njegove vlasnike. Odvela ga je u obližnji azil, gdje su ga zadržali dok su pokušavali naći ljude kod kojih je nekoć živio.

Ona ga je posjećivala svakoga dana i gledala je kako se pati. Nakon nekog vremena rekla im je da više ne može gledati njegovu patnju. Idući je dan došla po njega i njihova je avantura počela iznova. Sada su nerazdvojni. Oni sve rade zajedno i Mo je pas koji je u njezin život donio energiju koju ni jedno biće nikada nije.

No osim što ima magičnu moć razveseliti svoju vlasnicu i sve ljude oko sebe, pas Mo još nešto radi odlično. On vrišti poput žene, dinosaura i ptičica. Njegove vokalne sposobnosti teško se opisuju riječima, a znak su velikog zadovoljstva.

Kad god je jako sretan, Mo ispušta ove zvukove. To se osobito događa kada se voze autom ili kada uživaju u parku s drugim psima. Kako to sve izgleda i zvuči - možete vidjeti u videu koji slijedi. 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara