Reakcija psa kada vidi vlasnicu nakon 2 godine razdvojenosti mogla bi vas rasplakati

Reakcija psa kada vidi vlasnicu nakon 2 godine razdvojenosti mogla bi vas rasplakati
Foto: Facebook

PRIJE dvije godine pas Twixx odlutao je od kuće i njegova vlasnica Linda Harmon učinila je sve što je mogla u pokušaju da ga pronađe. Lijepila je plakate po susjedstvu, raspitivala se po gradu i molila pratitelje na Facebooku da joj pomognu u potrazi.

Nakon kratkog vremena jedna žena javila joj se na Messenger s tužnom vijesti.

"Žao mi je što vam ovo moram reći, ali pronašla sam vašeg Twixxa. Udario ga je auto i leži pored ceste", rekla joj je i poslala fotografiju psa.

Harmon ga je prepoznala zbog malog ožiljka koji je imao na licu i odmah je počela plakati. Nije mogla prihvatiti smrt psa i odbijala je nabaviti novog ljubimca.

Nakon dvije godine, dogodilo se nešto nevjerojatno. Nazvali su je ljudi iz azila i upitali je li ikada posjedovala čipiranog psa.

"Kada sam doznala da je Twixx živ, nisam mogla pretati plakati od sreće", rekla je Harmon za The Dodo i priznala da se bojala kako će Twixx reagirati kada je ponovno ugleda, budući da je nije vidio jako dugo.

Ipak, prošlo je bolje od očekivanog. Kada je Harmon stigla u azil, zazvala je psa nadimkom, a on je odmah prepoznao njen glas i veselo joj potrčao u zagrljaj.

"Nije mogao prestati mahati repom i skakati po meni. Položio mi je glavu u krilo i pogledao me ravno u oči, kao da se želi uvjeriti da sam to zaista ja", rekla je.

Uskoro su svi koji su svjedočili ponovnom susretu imali suze u očima, a video je podijeljen i na Facebooku, gdje je rasplakao mnoge internetske korisnike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara