Smiješni bokser uletio u bazen pa počeo imitirati djecu i oduševio vlasnike

Smiješni bokser uletio u bazen pa počeo imitirati djecu i oduševio vlasnike
Screenshot: YouTube

DJECA i psi? Već smo puno puta rekli da je za nas to predivan spoj. Puno smo se puta uvjerili da su djeca koja odrastaju uz ljubimce drugačija i naprednija. Oni ranije stječu radne navike, no i rastu emotivno te u vrlo ranoj dobi shvate što je to bezuvjetna ljubav.

Djeca i psi predivna su kombinacija. Svi dobro znamo da djeca u kuću donose mir, ljubav i sreću, a isto vrijedi i za pse. Kada se ova dva bića ujedine, dom postaje mjesto koje teško napuštamo. Pas će dati sve kako bi svog vlasnika obradovao i zaštitio, bio on veliki ili mali.

Upravo to čini i ovaj bokser. On je primijetio da se u bazenu odvija pravi tulum i odlučio je da mora biti dio tog šarenila. Uskočio je, pogledao što to čine njegovi mali frendovi i počeo ih imitirati. Njegovim je vlasnicima to bilo presimpatično pa su ga morali snimiti i podijeliti s nama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara