Snimka čovjeka koji je uletio u požar kako bi spasio psa ostavila je sve u čudu

Snimka čovjeka koji je uletio u požar kako bi spasio psa ostavila je sve u čudu
Foto: Facebook

KADA u svoj život uvedete ljubimca, sve se mijenja. Dobivate prijatelja koji će uz vas biti do kraja života, prijatelja koji vas nikada neće izdati i životnog suputnika koji će uljepšavati svaki trenutak. Ok, možda ne baš svaki. No i kada vaš ljubimac napravi neku glupost, vi ne možete biti ljuti na njega dugo. Zar ne?

No vratimo se na ono lijepo u tom odnosu. Taj je odnos toliko poseban da ga teško opisujemo riječima, no možemo reći da ljubimci u vrlo kratkom roku postanu članovi obitelji. Postanu bića koja ne želimo nikada napustiti ni izdati. Jose Guzman dobro zna kako je to.

Nakon što mu se zapalio dom u kojem je ostao njegov ljubimac, nije dugo razmišljao što učiniti. Znao je da se mora vratiti po njega pa barem to bilo kobno za njega. Cijela ta scena snimljena je mobitelom i podijeljena je na Facebooku.

Video ima 40 tisuća lajkova i više od 4 milijuna pregleda. No mišljenja ljudi su podijeljena. Neki kažu da je suludo riskirati život zbog psa, a neki tvrde da bi napravili isto to za svoga. Što vi mislite o cijeloj situaciji?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara