Šokirat ćete se kada vidite luksuzne kućice u kojima žive ovi psi

Šokirat ćete se kada vidite luksuzne kućice u kojima žive ovi psi
Screenshot: YouTube

PSI nam daju nevjerojatno puno. Često zbog toga imamo osjećaj da im nikako i nikada nećemo moći vratiti ljubav i poštovanje koje nam ukazuju i pružaju. No dobar će vlasnik uvijek dati sve od sebe kako bi svom četveronožnom prijatelju uzvratio ljubav te mu pokazao koliko ga cijeni.

Victoria Palmer odlučila je svoja tri psa nagraditi zato što su joj najveća podrška i najbolji prijatelji. Bruiser, Marvin i Fuzz dobili su predivnu kuću u dvorištu, izgrađenu isključivo za njih. No to nije obična kućica za pse, ovo bismo prije mogli nazvati rezidencijom. Pitate se zašto? Kada vidite njezinu unutrašnjost sve će vam biti jasno.

Psići imaju vlastiti namještaj, ukrase pa čak i cvijeće na prozorima. Sve su to izgradili Victoria i njezin otac koji obožavaju ukrašavati interijer te projekte koji zahtijevaju kreativnost i spretne ruke. No nije Victorija jedina koja je svojim psima izgradila luksuznu kućicu. U videu ćete vidjeti još nekoliko nevjerojatnih građevina za pse koje će vas zasigurno zadiviti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara