Sova ne može prestati grliti čovjeka koji ju je spasio iz prometne nesreće

Sova ne može prestati grliti čovjeka koji ju je spasio iz prometne nesreće
Screenshot

VELIKA sova koju su nazvali Gigi odvezena je u centar Mississippi Wild at Heart nakon što je doživjela jaku traumu. Specijalisti su pretpostavili da ju je udario auto te da je imala težak potres mozga.

Osim što je bila puna parazita, Gigi je imala i nešto slično ljudskoj upali pluća. Osnivačica centra Missy Dubuisson je izjavila da je ova sova u jako kritičnom stanju te da do sada još nisu imali ovako težak slučaj.

Da nije bilo predsjednika centra, Douglasa Pojekyja, pitanje je bi li Gigi preživjela. On se brinuo za nju 24 sata, a sova kao da je znala da će joj on pomoći i spasiti je.  

Kad je Gigino stanje bilo stabilno, Pojeky je otišao iz centra na par dana, a kad se vratio nije mogao vjerovati što se događa.

Gigi je osjetila da je njen spasitelj došao i požurila se k njemu, raširila svoja krila i naslonila glavu na njega u znak zahvalnosti. Predivno, zar ne? 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara