Spasila je kujicu koja je trebala biti uspavana, a onda joj je ona promijenila život

Spasila je kujicu koja je trebala biti uspavana, a onda joj je ona promijenila život

Screenshot: YouTube

LUCI je kujica koju su vlasnici ostavili jer su imali previše štenaca o kojima su se morali brinuti. Završila je u azilu koji eutanazira životinje koje nitko ne želi. No, Luci je na vrijeme bila zamijećena. Ova se djevojka zaljubila u nju čim ju je ugledala. Kaže da je bila vrlo nervozna i preplašena te da ju je morala odnijeti u svoj dom. Prije nego što je Luci ušla u njezin život bila je depresivna, rijetko je izlazila i nije se družila ni s kim. Njezin odnos s ocem bio je sve samo ne odnos.

Luci joj je promijenila gledanje na svijet, ljude i život. Tjerala ju je da bude aktivna, da odlazi u prirodu i da upoznaje nove ljude. Sve ju je to promijenilo iz korijena. Iako je i dalje nekada potištena, to ne traje dugo jer joj Luci to ne dopušta. Ne želi je pustiti sve dok se ne uvjeri da je njezina spasiteljica dobro. Kada izbiva iz kuće, Luci bude vrlo potištena, no to prođe čim je ugleda na vratima. Divno je vidjeti još jedan primjer i dokaz da su psi bića koja doista mijenjaju ljude. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara