Spasili su psa iz azila ne sluteći što će im on zapravo donijeti

Spasili su psa iz azila ne sluteći što će im on zapravo donijeti
Screenshot: YouTube

GUBITAK psa velika je tragedija, šok je to za cijelu obitelj. No ako je dio te obitelji još jedan pas, stvari mogu postati puno gore. Tuga može trajati puno dulje i može doći do komplikacija. Upravo to dogodilo se psu Banksyju. On i njegova obitelj izgubili su psa Hamiltona i nakon toga ništa nije bilo isto. Banksy je jako patio za svojim najboljim prijateljem.

Nije mu bilo lako jer je ostao bez svog životnog suputnika s kojim je činio baš sve. Postao je depresivan, nije htio jesti i samo je spavao. Njegova je obitelj došla na ideju da udomi još jednog psa kojem treba dom, no nisu polagali puno nade u to. Nekim životinjama ništa i nitko ne može zamijeniti takav gubitak.

Nakon detaljnog pregledavanja azila, obitelj se odlučila za bijelog psića koji je očajno htio izaći iz svog boksa. Od toga dana sve se promijenilo. Psić Mochi unio je vedrinu u njihove živote, a tužnog je Banksyja probudio i natjerao ga da se ponovno raduje sitnicama i uživa u svom psećem životu. Svojim su činom učinili dva predivna dobra djela - izliječili su tugu Banksyja i spasili život malenom Mochiju. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara