Udomili su bolesnu kujicu od 11 godina, a ona im je zahvalila na čudesan način

Udomili su bolesnu kujicu od 11 godina, a ona im je zahvalila na čudesan način
Screenshot

OVA JE priča započela tako što je djevojčica imena Raven rekla majci da želi udomiti starijeg psa, uz objašnjenje da ni jedan pas ne treba umrijeti u azilu. Njezina majka Melissa Davis bila je oduševljena njezinim prijedlogom i u vrlo kratkom roku odvela ju je u azil. Udomili su 11 godina staru kujicu koju su bivši vlasnici vratili u azil jer je, kako kažu, bila prebolesna.

No, obitelji Davis njezina bolest nije predstavljala problem. Stvar se zakomplicirala kada su veterinari otkrili da kujica ima rak te da će živjeti samo još dva mjeseca. Obitelj je odlučila napraviti listu stvari koje kujica mora doživjeti prije nego ugine. Na popisu su se našle stvari poput - odlaska na burger, na kavu, sladoled, pseću masažu, doručak u krevetu, proslavu rođendana, kratko planinarenje, piknik, odlazak na plažu i slično.

Obitelj se nastavila veseliti sa svojom kujicom, a kada nisu radili stvari s popisa, odlazili su veterinarima. Velik veterinarski račun otplatila su njihova djeca. Dala su svu ušteđevinu za odlazak u Disneyland. Izjavili su kako im taj put svakako ne bi bio zabavan bez njihove kujice. No, ubrzo je ova priča dobila neočekivan preokret. Obitelj Davis prijavila je priču o svojoj kujici na natječaj jedne životinjske organizacije koja je ispunjavala božićne želje. Osvojili su prvo mjesto i dobili 10 000 dolara.

Nakon toga njihova je priča postala toliko popularna da je osvojila nagradu za najbolju priču koju biraju gledatelji. Ovoga su puta dobili svotu od 25.000 dolara. Obitelj je ostala u šoku i izjavili su kako je ovo potvrda da se dobro dobrim vraća. Odlučili su većinu novca dati u dobrotvorne svrhe. Njihova bolesna kujica sada će pomoći mnogim bolesnim životinjama i ljudima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara