Urnebesne fotke životinja koje nisu trebale završiti u kadru

Urnebesne fotke životinja koje nisu trebale završiti u kadru
Foto: reddit/imgur

AKO SE vratimo u vrijeme fotoalbuma, analognih fotoaparata i izrađivanja fotografija snimljenih tijekom svečanih i posebnih životnih trenutaka, u kutiji s uspomenama pronaći ćemo velik broj smiješnih fotografija.

Ponekad su te fotke snimljene sasvim slučajno, a nekad je netko namjerno "upropastio" trenutak stavljanjem rogova iza nečije glave, plaženjem jezika i slično. Takve fotke na kraju nam budu najdraže. No na njima se ponekad nađu i životinje i one ih "upropaste" na najbolje moguće načine.

Životinje s fotografija koje smo vam pripremili nisu se trebale naći u kadru ili bar ne s tako ludim izrazima lica. No te su fotografije na kraju ispale još i bolje, a njihovi autori na trenutak su mnogim ljudima uljepšali dan i izmamili osmijeh na lice. Uživajte i vi u pogledu i neka vam ove fotke uljepšaju početak novog tjedna.  

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara