VAUlentinovo i MIJAUlentinovo u Noinoj Arci. Zaljubite se u novog prijatelja

VAUlentinovo i MIJAUlentinovo u Noinoj Arci. Zaljubite se u novog prijatelja
Noina Arka

NOINA Arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na VAUlentinovo & MIJAUlentinovo koje će se održati 15. i 16. veljače 2020. od 10 do 16 sati u Franjčevićevoj ulici u Dumovcu.

Kakav bi to praznik ljubavi bio bez onih divnih dlakavih stvorenja koja nas bezuvjetno vole!? Upravo zato Noina Arka obilježava Valentinovo s napuštenim životinjama koje, unatoč tužnim pričama, znaju samo bezuvjetno voljeti. 

Svi posjetitelji imat će priliku upoznati štićenike i prošetati ih oko prihvatilišta. Tu će biti i volonteri Noine Arke koji će se brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama pod njihovom skrbi.

Pripremili su i tombolu, humanitarnu prodaju artikala za pomoć životinjama, photo-booth za nezaboravne fotke i slatke zalogaje za okrjepu. Dobrodošli su svi, bez obzira na godine - jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.

U suradnji s tvrtkom BOLT pripremili su i posebnu ponudu za pomoć životinjama koju će detaljno predstaviti na Facebook stranicama na samo Valentinovo. U međuvremenu, svi građani mogu iskoristiti popust od 30 kuna na svoju prvu vožnju Boltom ako upišu kod za popust – NOINA30.

Provedite vikend u društvu naših štićenika, poklonite im malo pažnje i oni će vam ispuniti srce. A možda vam se dogodi i ljubav na prvi pogled

Veselimo se druženju s vama! Napisali su to volonteri Noine Arke, a evo i kako možete doći do njih. 

Do prihvatilišta Noine Arke u Dumovcu jednostavno se može doći automobilom (od izlaza Poslovna zona Rugvica samo pratite putokaze za Dumovec; par minuta vožnje) ili direktnom autobusnom linijom broj 276 s Kvaternikova trga (autobusna stanica je ispred prihvatilišta). 

Noina Arka je najstarija udruga za zaštitu životinja u Hrvatskoj, osnovana 1983. godine. Tijekom 37 godina kroz Noinu Arku prošli su deseci tisuća napuštenih, ranjenih i zlostavljanih životinja koje volonteri svakodnevno obilaze, hrane, čiste i izvode u šetnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara