VIDEO Iako se panično bojala pasa, ono što je učinila je nevjerojatno

VIDEO Iako se panično bojala pasa, ono što je učinila je nevjerojatno
123rf.com

MLADA djevojka je svoj san započela strahom. Dok je bila mala strašno se bojala pasa, a svaki dan se susretala s jednim koji je lajao svaki put kada bi ona prošla kraj njegova dvorišta.

Vlasnica joj je rekla da pas nije opasan i da laje zato da bi je zaštitio, no djevojka je i dalje bila u strahu. Jednog dana je ograda ostala otvorena i on je potrčao za njom, a ona je pala s bicikla.

Nakon nekog vremena vidjela je kako njegovu vlasnicu odvoze, umrla je, a on je ostao sam. Trčao je i cvilio za bolničarima, no oni su ga tjerali nazad. U njoj se tada nešto prelomilo i shvatila je koliko je pas bio vezan uz svoju vlasnicu.

On je danima sjedio na ulazu u dvorište i čekao da se ona vrati, ali djevojka je znala da se to neće dogoditi. Znala je da mu mora pomoći, ali se i dalje strašno bojala. Polako mu je prilazila i nosila hranu i poslastice.

On je strpljivo i dalje čekao da se vrati njegova najbolja prijateljica, a djevojka je znala da ne smije odustati jer nije htjela da pas umre od tuge. Njena upornost i ljubav su mu dali snage za život i počeo je živjeti za nju.

Olieng je izašao iz svog dvorišta i krenuo za djevojkom i od tada su postali nerazdvojni prijatelji. Ona ga je kupala, mazila, hranila i igrala se s njim.  I on je opet bio sretan pas, a ona je nadvladala svoj strah.

Vjerno ju je čekao da se vrati iz škole na autobusnoj stanici svakog dana. Jednu noć je jako lajao i spasio je cijelu obitelj od požara. Olieng  je postao član obitelj i nevjerojatan prijatelj.

Jednog dana kad se vratila iz škole vidjela je da je on ne čeka. Panično ga je krenula tražiti i pronašla je njegovo ozlijeđeno tijelo na cesti. Udario ga je auto. Uzela ga je u naručje i požurila do veterinara, no vrata su bila zatvorena.

Olieng je uginuo, a djevojka je znala da će postati veterinar koji će uvijek biti dostupan za ranjene životinje.

Ovo je prekrasna priča o strahu koji se pretvorio u ljubav, prijateljstvo i ispunjenje sna. Ova divna djevojka je do sada spasila puno pasa, a sjećanje na njenog Olienga će uvijek biti uz nju. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara