VIDEO Nikada nećete pogoditi gdje je ovaj pas odveo vlasnicu

VIDEO Nikada nećete pogoditi gdje je ovaj pas odveo vlasnicu
Screenshot: Rumble

SVI SMO barem jednom pogledali videe i pročitali priče o hrabrim psima koji raznim znakovima, lajanjem i smjernicama navode vlasnike da dođu do nečega ili nekoga. Nekada psi ili mace pokažu vlasniku gdje se nalazi ozlijeđena osoba, nestalo dijete ili životinja koja je u opasnosti.

Takve su životinje nerijetko nagrađivane ordenima za hrabrost, a neke su čak dobili i svoje statue. No ovo nije jedna takva priča. Ovaj haski, kao i svi drugi pripadnici ove pasmine, vrlo je tvrdoglav ljubimac. Zavijao je i zavijao, sve dok vlasnicu nije naveo da ustane i pođe za njim. Njihovo putovanje nije trajalo dugo.

Zastali su u kuhinji i to pokraj ormarića u kojem stoji pseća hrana. Nije se htio maknuti sve dok vlasnica ne nagradi njega i njegovog brata. Ovo nije priča o hrabrosti i spašavanju, no sigurni smo da bi haski Zeus svojim zavijanjem spasio bilo koga kome je pomoć potrebna. Ovoga je puta svoj šarm i inteligenciju iskoristio kako bi se zajedno s bratom zasladio. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara