VIDEO Ova kujica ima najčudnije reakcije na predmete koje pronalazi oko sebe

VIDEO Ova kujica ima najčudnije reakcije na predmete koje pronalazi oko sebe
Screenshot: YouTube

SVAKA osoba koja voli provoditi vrijeme sa životinjama u njima će otkriti nešto posebno. Neki ljudi imaju više ljubimaca i svaki od njih ima nešto po čemu je prepoznatljiv.

Upoznali smo se s dosta životinja koje imaju čudne i smiješne navike. Bili su tu psi koji vole "govoriti" i "pjevati", maca koja ne propušta niti jedan obrok svojih vlasnika, mace koje obožavaju plivanje i vodu, pas koji voli novac i slično.

No, ova je kujica posebna zbog svojih reakcija. Neki psi reagiraju burno na poštare, neke mace ne vole strance, neki ljubimci čudno reagiraju na dodire i maženje.

No, ova kujica čudno reagira na predmete koje svakodnevno pronalazi u svojoj okolini. Tu je naviku stvorila još kao sasvim malo štene i to ne prestaje ni danas.

Njezini vlasnici i njihovi prijatelji nikada nisu vidjeli nešto slično pa su odlučili tu čudnu naviku podijeliti s ostatkom svijeta. Mi smo se oduševili i nasmijali do suza, a vi?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara