VIDEO Ovaj slatki buldog je prava lijenčina, ali radi nešto nevjerojatno

VIDEO Ovaj slatki buldog je prava lijenčina, ali radi nešto nevjerojatno
Screenshot

OVAJ slatki buldog je prava lijenčina u punom smislu te riječi. On ne želi ići u šetnje ako pada kiša ili ako je ružno vrijeme. Po stanu se kreće tako da vuku njegov krevet i ako mu baš nije jako sila, neće tražiti da izađe sve do jutra.

Njemu je ljepše spavati i odmarati se. No sve se to promijenilo kada su njegovi vlasnici doznali da će dobiti bebu. On je pazio na svoju vlasnicu, naslanjao je glavu na njen trbuh i slušao kako se beba miče.

Kada se dijete rodilo, on je odlučio da se mora ponašati kao zaštitnik i od prvog dana pazi na svaki pokret svog novog ljudskog prijatelja.

Buldog je prije toga bio razmažen i jedini u obitelji, a njegovi vlasnici su mislili da će imati problema, no on im je dokazao da mu novo društvo odlično odgovara i da će napraviti sve da zaštiti svog malog novog prijatelja.

Buldog Gunnar i njegov mali prijatelj Wyatt sve rade zajedno, a kada malenog mama ostavi samog na nekoliko minuta, da ode do kuhinje, Gunnar strpljivo sjedi i pazi na njega sve dok se ona ne vrati.

Ovo je početak jednog divnog prijateljstva i dokaz koliko psi puno znače i pomažu djeci u odrastanju. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara