VIDEO Ovi spašeni psi dobili su nevjerojatno iznenađenje

VIDEO Ovi spašeni psi dobili su nevjerojatno iznenađenje
Screenshot

OVI ljudi odlučili su učiniti nešto posebno za napuštene pse, a ideja im je odlična. Doveli su pse ondje gdje im inače ulaz nije dozvoljen - u umjetničku galeriju. Mjesto su potpuno prilagodili našim najboljim četveronožnim prijateljima kako bi mogli provesti najbolji dan u životu.

Imali su svoj zid prepun špaga za žvakanje, ruke prepune poslastica i odaju pozitive u kojoj su im razni glasovi govorili kako su dobri psi i koliko ih vole.

Napravili su im i zlatnu porculansku fontanu u obliku WC školjke, vjerujemo da znate da neki ljubimci baš iz nje jako vole piti vodu, a ova je napravljena posebno za njih.

Najvažniji i najpopularniji dio u ovoj galeriji je ogromna kost napravljena od kikiriki maslaca u kojoj su mogli nesmetano uživati. Napušteni psi tako su dobili priliku uživati u svim stvarima koje ih vesele, a mi se nadamo da će uskoro pronaći topli dom i pravu obitelj.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara