VIDEO Pit bul svoju malenu vlasnicu obožava još otkako je bila u trbuhu

VIDEO Pit bul svoju malenu vlasnicu obožava još otkako je bila u trbuhu
Screenshot: YouTube

EROS je imao vrlo ružnu prošlost i nitko nije znao hoće li to utjecati na njegovo buduće ponašanje. Njegova se vlasnica naslušala raznih priča o pit bulovima, no ipak ga je odlučila udomiti i pružiti mu život kakav zaslužuje. Kaže kako nikada nije upoznala psa takve naravi.

Iako je bio vrlo hiperaktivan, oduvijek je bio pažljiv i mazan, a kada je zatrudnjela postao je mirniji no ikada. Ona  kaže kako je on prvi osjetio njezinu trudnoću jer se njegovo ponašanje naglo promijenilo. Prestao je hiperaktivno skakutati po njihovom domu i počeo se prema njoj ponašati zaštitnički.

Kada je na svijet došla njezina kći, stvari su se dodatno promijenile. Sva se briga prebacila na malenu djevojčicu i Eros je pazio svaki njezin korak. Dopuštao joj je sve ono što drugima nikada ne bi.

Dopušta joj da ga mazi, da bude malo grublja s njim, da ga čisti vlažnim maramicama i ne odvaja se od nje. Njihovo odrastanje i prijateljstvo su predivni, a u to ćete se uvjeriti i sami kada pogledate video koji slijedi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara