VIDEO Pronašla je genijalan način za hranjenje psića starog samo tri dana

VIDEO Pronašla je genijalan način za hranjenje psića starog samo tri dana

Screenshot: YouTube

OVA JE žena dobila molbu koju nije mogla odbiti. Zamolili su je da se pokuša boriti za život ove preslatke bebe. Njegova ga je majka prerano donijela na svijet, a kada se to dogodi, kujice jednostavno nemaju majčinski instinkt. Ova je beba bila u rukama žene koja nije bila sigurna da će se moći izboriti za njezin život.

Došla je na genijalnu ideju da bočicu pomoću koje ju je hranila stavi na prsa jednog od njezina dva psa. Plan joj je uspio i polako, ali sigurno išli su ka cilju. Nevjerojatno je iskustvo brinuti se o ovako malom biću. Ova je žena bila uporna. Nije lako brinuti se o nekome tko ništa ne može sam. Posao je to koji zahtijeva puno truda i predanosti.

Njezina dva psa olakšavala su cijelu situaciju i pokazali su se kao savršene dadilje. Zajedno su doživjeli predivne stvari - bili su tu kada je malena kujica progledala, kada je napravila prve korake, kada je prvi puta zalajala. Naučili su je kako se igrati, maziti, kupati u bazenu i naučili su je voljeti. Ovaj predivni video prikazuje njezin rast koji ne bi bio moguć da nije imala ovako snažne i dobre pomagače. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara