VIDEO Reakcija ove kujice na riječ "šetnja" nasmijat će vas i uljepšati vam dan

VIDEO Reakcija ove kujice na riječ "šetnja" nasmijat će vas i uljepšati vam dan
Screenshot: YouTube

KUJICA Poppy nije oduvijek imala ovako divan život i vlasnike koji je obožavaju. Pronašli su je u šumi kada je imala nešto manje od dva mjeseca. Zaključili su da ju je tamo ostavio uzgajivač zbog toga što je imala nekoliko fizičkih mana. No njezini su se novi vlasnici odmah zaljubili u nju. Nakon što se potpuno oporavila, počela je živjeti potpuno novi život.

Vrlo su brzo shvatili da obožava ići u šetnju te da potpuno poludi kada shvati da je vrijeme za nju. Kada njezini vlasnici izgovore riječ "šetnja" (eng. walk), ona se pretvori u malog vuka i počne zavijati. Obožava vrijeme provoditi vani i otkrivati svijet oko sebe. Svoje vlasnike voli najviše na svijetu, a više od svega mrzi se odvajati od njih.

Kada se njezina vlasnica vrati s posla, uvijek dobije najslađi doček. Poppy se ponaša kao da svoju vlasnicu nije vidjela sedam godina, a ne nekoliko sati. Vjerujemo da Poppy dobro zna da su joj ovi ljudi spasili život i pružili joj nešto što prije nije imala te da ih zato toliko obožava. Njezina reakcija dobro nas je nasmijala, a nadamo se da će i u vaš dan unijeti dozu vedrine. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara