VIDEO Slijepi pit bul pronašao svoju prijateljicu da ga zauvijek vodi kroz život

VIDEO Slijepi pit bul pronašao svoju prijateljicu da ga zauvijek vodi kroz život
Screenshot

PIT BUL BEAR ostao je bez vida nakon što ga je udario auto, a njegov ga je vlasnik nakon nesreće napustio. Društvo za zaštitu životinja odvelo ga je veterinaru gdje radi majka nove Bearove udomiteljice. Ona ga je upoznala odmah drugi dan nakon operacije i zaljubila se u njega. Do tada nikada nije vidjela psa bez očiju.

Bear je imao dvije operacije, no očima nije bilo spasa, ali on je, kao i svi pit bulovi, velik borac. Odlično se adaptirao i bez problema nalazi nove prijatelje.

Njegova udomiteljica s njim redovito ide na planinarenje u kojem oboje uživaju. Premda se umori i katkad mu je teško, Bear ne posustaje i vjerno prati svoju ljudsku prijateljicu.

Vlasnica priznaje da je Bear katkad malo razmažen i zna napraviti poneku nepodopštinu, no ona mu to ne zamjera jer smatra da zaslužuje svu sreću ovoga svijeta i da su male nepodopštine dopuštene.

Bear trenira pomoću klikera i vrlo dobro svladava novo gradivo. Ovo je još jedan dokaz da psi uspješno prevladavaju novonastale situacije čak i kada se radi o nedostatku vida, amputaciji noge ili bilo kojem drugom problemu s kojim se nisu nikad susreli.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara