VIDEO Spašeni patak je dobio najbolju obitelj, a najviše voli pse

VIDEO Spašeni patak je dobio najbolju obitelj, a najviše voli pse
Screenshot

PATAK koji vrlo dobro zna što i kada želi je zapravo spašen i sada uživa u toplini doma. Osim što je dobio novu priliku za sretan život, on obožava svoje ljude. Prati ih u stopu po kući, a kada smatra da mu ne daju dovoljno pažnje, krene u potragu za njima.

On je ovisan o svojim ljudima više nego njihovi psi. Stalno mora biti u centru pažnje i najmanji problem mu je ugurati se između dva psa kako slučajno ne bi propustio svoju dozu maženja ili da psi ne bi dobili više od njega. Najviše se voli maziti i spavati sa psima, a mora biti uključen i u sve obiteljske aktivnosti.

Kada obitelj gleda televiziju, on je s njima, kada večeraju, patak sjedne kraj njih kako bi i on nažicao malo fine hrane. No, iako možda ovo zvuči previše, ovaj patak ima svako pravo biti potpuno razmažen. Sa svega par dana starosti je odvezen na farmu koja se bavi uzgojem peradi za meso.

No imao je sreće i završio je u prekrasnoj obitelji koja s kojom uživa. Doista nevjerojatan patak, zar ne? Njegova obitelj ga je naučila čak i da hoda na povodcu, vode ga na izlete, uživa u šetnji po plaži i kupanju u moru. Kada njegovi prijatelji psi idu u vodu, ide i on. Ovo je stvarno jedna neobična i prekrasna obitelj.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara