VIDEO Spasio je malu vjevericu, a poslije se dogodilo nešto nevjerojatno

VIDEO Spasio je malu vjevericu, a poslije se dogodilo nešto nevjerojatno
Screenshot

JEDNOG jutra Rahul Sharma doručkovao je na balkonu i preko ruba vidio da nešto malo leži na cesti. Brzo je shvatio da je u pitanju vjeverica i potrčao dolje kako bi je dohvatio brže od psa ili - auta.

Nježno ju je primio u ruke te obrisao i očistio mekanom krpom. Također ju je i nahranio i počeo smišljati ime za svoju novu ljubimicu.

Životinja se brzo udomaćila i napravila si gnijezdo od kutije za cipele. Oboje su se odmarali na balkonu jedno popodne dok nije primijetio drugu vjevericu. Očajno je pokušavala doći do njih.

Nije mu dugo trebalo da shvati da je u pitanju majka njegove ljubimice. Bilo je očito da ga se boji, ali je to nije spriječilo da dođe do svoje bebe.

Životinje su se odmah prepoznale, a Rahul je zaključio kako je bolje da se beba vjeverica vrati sa svojom mamom u gnijezdo. Iako je nije mogao zadržati, iskustvo je zaista bilo prekrasno. Dirljiv susret pogledajte u videu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara