VIDEO "Špijunirali" su svoje pse pomoću kamere nakon što ostanu sami u stanu

VIDEO "Špijunirali" su svoje pse pomoću kamere nakon što ostanu sami u stanu

Screenshot: YouTube

TRI SU vlasnice bile uključene u eksperiment čiji je cilj bio isprobati aparat Furbo te zaključiti je li koristan. Furbo je zapravo interaktivna kamera pomoću koje možete gledati svoje ljubimce, obraćati im se te im davati nagrade, odnosno poslastice. Sve su tri vlasnice izjavile kako im je najteži dio dana odlazak na posao jer to znači odvojiti se od ljubimaca koji su im najbolji prijatelji.

Nakon što su otišle na posao, povezale su se s Furbom pomoću telefona i promatrale svoje  pse. Svi su se psi zbunili kada su čuli glasove svojih vlasnica jer im nije bilo jasno odakle ti zvukovi dopiru. Sve su se vlasnice složile da to i nije baš najbolja ideja. Samo je jedna vlasnica rekla kako joj se uređaj sviđa, a druge dvije nisu bile sigurne u njegovu korisnost.

Jedna vlasnica rekla je da joj tako pas još više fali. Sve tri su se složile da njihovi čupavci rade uobičajene "pseće stvari" pa su zaključile da nisu vidjele ništa novo i pretjerano zanimljivo. Što vi mislite? Biste li htjeli isprobati ovaj aparat i mislite li da bi vi i vaš ljubimac imali koristi od njega? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara