VIDEO Žena je pobijedila anksioznost uz pomoć šišmiša

VIDEO Žena je pobijedila anksioznost uz pomoć šišmiša

Screenshot: YouTube

OVA JE žena patila od anksioznog poremećaja koji joj nije dopuštao da normalno funkcionira. Kako bi se izvukla iz svoje bolesti, znala je da mora učiniti nešto što će je pokrenuti. Odlučila se priključiti volonterima koji su se brinuli o ugroženim šišmišima. Tada još nije znala da će joj taj događaj potpuno promijeniti život. Jedan poseban malac uvukao joj se pod kožu. Svi su joj govorili da su isti. Taj je šišmiš vrlo hiperaktivan i ne može se fokusirati ni na što.

Njegovo čudno ponašanje nije joj bio problem. Njih dvoje su se odmah povezali i taj odnos održavaju i danas. Zbog oštećenog krila, ovaj šišmiš nije mogao biti pušten u divljinu i osuđen je na život u rezervatu. Njegova ga spasiteljica posjećuje redovno i kaže kako je on uvijek prepozna. Čuli smo za razne priče u kojima su životinje imale ulogu spasitelja, no ova nas je priča posebno oduševila. Šišmiši i ljudi čudan su spoj, no u ovom slučaju savršeno funkcioniraju. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara