Vlasnik primijetio da mu se pas neobično ponaša pa upitao: Je li moguće da laže?

Vlasnik primijetio da mu se pas neobično ponaša pa upitao: Je li moguće da laže?
Foto: Instagram

JEDAN čovjek upitao je korisnike društvene mreže Reddit za mišljenje nakon što je primijetio neobično ponašanje svog psa tijekom šetnje, piše Bored Panda.

"Bili smo u parku za pse i tamo ima jedna mala loptica koju svi psi, uključujući i moj, obožavaju. Moj ljubimac nosio ju je u ustima neko vrijeme i u jednom trenutku mu je ispala te ju je uzeo drugi pas", započeo je svoje iskustvo.

"Uspravio je uši i naborao područje iznad očiju. Znao sam da razmišlja. Zatim je zgrabio prvi štap koji je pronašao u blizini i približio se psu s lopticom. Počeo je dramatično mahati štapom i bacati ga kako bi ga drugi pas primijetio. U tome je i uspio, a kada mu se pas približio i ispustio lopticu da bi dograbio njegov štap, moj pas je brže bolje uhvatio lopticu s poda", napisao je i upitao internetske korisnike je li njegov pas lagao drugom psu i nadmudrio ga.

[discussion] did my dog just lie to another dog? from r/dogs

Komentatori su mu poručili da je njegov pas svakako izveo trik kako bi postigao željeni cilj.

"To nije laganje, to je marketing", "I moj pas radi isto", "Znala sam labradora koji je lajao na vrata i glumio da netko stoji pred njima, a kada bi drugi pas u kući ustao da vidi što se događa, zauzeo bi njegovo mjesto", Ovo je presmiješno, treba ga zaposliti u prodaji", pisali su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara