Vozač kamiona našao macu na cesti, ona odmah zaspala kraj njega

Vozač kamiona našao macu na cesti, ona odmah zaspala kraj njega
Screenshot

DOK je bio na putu, vozač kamiona Matt ugledao je nešto malo na cesti. Kad se približio, vidio je da je riječ o maloj maci koja nije znala kud bi sa sobom. Znao je da je ta cesta vrlo prometna pa je zastao i uzeo mačića kako bi bio na sigurnom.

Hodala je po cesti koja je okružena šumom pa je zaključio da je ostala odvojena od ostatka obitelji ili ju je netko ostavio tu. Maca se odmah udomaćila u njegovoj kabini. Zaspala je kraj njega dok je on vozio, a isto to je uradila i idući dan kad ju je vozio veterinaru kako bi se riješila nametnika i obavila pregled. 

Slikao ju je dok spava, a što je bilo još zanimljivije - ispričao je da je maca hrkala glasno kao traktor. Smiješni zvukovi koje je proizvodila bili su preslatki, a Matt ju je vrlo brzo zavolio.

Nažalost, zbog alergije je nije mogao zadržati. Javile su se osobe koje su htjele udomiti macu. Prvoj osobi nije htio predati macu jer životni uvjeti nisu bili dovoljno dobri, pa je maca završila kod druge obitelji koja joj je pružila topao i siguran dom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara