Za svoju kujicu kaže da je dar s neba, tri puta joj je spasila život

Za svoju kujicu kaže da je dar s neba, tri puta joj je spasila život
Foto: Facebook

STEPHANIE je 52-godišnjakinja koja, kako sama kaže, ne bi bila živa da nije bilo njezine ljubimice Sierre. Prvi joj je put pomogla 2013. godine, kada je iznenada promijenila svoje ponašanje. Stalno bi joj prilazila i dugo njuškala donji dio trbuha, a nakon toga otrčala bi i sakrila se od nje.

To je ponovila nekoliko puta, a Stephanie je to shvatila kao upozorenje te se naručila za ginekološki pregled. Tamo su joj rekli da ima ciste na jajnicima te su joj dali potrebnu terapiju. No Sierra nije prestajala sa svojim čudnim ponašanjem.

Stephanie je ponovila pregled, nakon kojeg su joj otkrili rak jajnika. Nakon što se podvrgnula histerektomiji te zračenju, mislila je da je bolest iza nje. No rak se vratio 2015. i 2016. godine, a njezina je kujica na to odmah reagirala.

Stephanie je danas zdrava, a svoj život i zdravlje duguje svojoj predivnoj kujici za koju kaže da je dar s neba. Iako je bila vrlo ponosna na svoju ljubimicu, njezino ponašanje bilo joj je čudno, no doktor joj je objasnio kako to nije ništa neobično te da psi mogu nanjušiti razne bolesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara