Za vrijeme putovanja naišao je na kujicu koja ga je pratila u stopu

Za vrijeme putovanja naišao je na kujicu koja ga je pratila u stopu
Screenshot

NAPUŠTENA kujica je sama lutala cestom, a onda je ugledala čovjeka koji joj se jako svidio. Počela ga je pratiti i postala je njegova sjena. On više nikamo nije mogao ići a da ona nije bila blizu njega slijedeći ga u stopu. Nazvao ju je Pika.

On je bio na proputovanju, a ona je postala njegova vjerna pratiteljica. Išla je za njim svuda, u planine, po gradu, gdje god je bio on, tu je bila i Pika. Pred kraj putovanja bio je jako tužan jer je znao da je mora ostaviti i krenuti kući.

Njegovi prijatelji na Haitiju su se pristali brinuti za kujicu, dok je njegova supruga radila sve što je mogla kako bi je dovela u Ameriku. Odmilja nazvana Pikachu, nakon godinu dana napokon je uspjela doputovati u Ameriku i ondje su joj odmah pronašli novi dom.

Iako se Pika lijepo smjestila, na njoj se vidjelo koliko joj nedostaje njen čovjek kojeg je vjerno pratila. On je bio na službenom putovanju, no čim se vratio kući, uz vesele repiće njegova dva psa dočekala ga je i Pika.

Pika je sada napokon bila potpuno sretna, a njen udomitelj živi jako blizu tako da se ona i njen prvi čovjek mogu često viđati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara