Zabranila je psu da spava na krevetu, njezin muž je na to reagirao kraljevski

Zabranila je psu da spava na krevetu, njezin muž je na to reagirao kraljevski
Foto: Facebook

OVAJ čovjek nije bio oduševljen kćerinom odlukom da u njihov dom dovede još jedno malo biće. Kada je udomila ženku mopsa, nije očekivala da će se dogoditi nešto ovakvo. Njezin otac jasno i glasno govorio je da ga cijela stvar ne veseli previše.

Majka se odmah složila s njezinom odlukom i tako je ova malena kujica dobila stalan dom. No kako je vrijeme prolazilo, svi u obitelji primijetili su da kujica Violet najviše voli oca. Oduševljen tim saznanjem, odlučio joj je dati šansu. Vrlo su brzo postali najbolji prijatelji.

Njihova je povezanost iz dana u dan samo rasla. Kujica Violet svake večeri spava s njezinim roditeljima u krevetu i to nikada nije smetalo nijednom od supružnika. No nedavno je Violet morala ići na operaciju. Veterinari su joj zabranili kupanje dok rane skroz ne zarastu. Zbog toga je Violet dobila zabranu spavanja u bračnom krevetu.

Nakon što je suprug čuo za tu zabranu, odlučio je napraviti nešto što je nasmijalo i iznenadilo njegovu ženu i kćer. Uzeo je svoj jastuk i pokrivač i odlučio je spavati na podu sve dok se njegova ljubimica ne oporavi. Ovo je pravi dokaz da životinje mijenjaju naše živote i način kako razmišljamo. Pogledajte kako je to izgledalo!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara