Zaprosio ju je dečko, a reakcija njezine kujice je presmiješna

Zaprosio ju je dečko, a reakcija njezine kujice je presmiješna
Foto: Facebook

MOLLY je sa svojom vlasnicom otkako je bila štene. Od prvog su dana nerazdvojne, prošle su skupa kroz teške i predivne periode. Molly je uvijek tu za svoju vlasnicu, bez obzira na težinu situacija kroz koje prolazi. Alyssa Babula, njezina vlasnica, kaže kako Molly ponekad misli da je čovjek kao i ona. Bez nje ne može zamisliti život, ona joj je najbolja prijateljica.

Nedavno je Alyssin dečko odveo nju i Molly u šetnju na plažu. Nitko od njih dvije nije bio spreman na ono što je uslijedilo. Usred šetnje Alyssin je dečko kleknuo na pijesak i izvadio prsten. Alyssa je ostala bez teksta jer nikako nije bila spremna na to, a njezina kujica imala je urnebesnu reakciju na prosidbu.

Dok je sve to iz prikrajka snimala njihova prijateljica, Molly se potpuno zbunila i nije bila baš najsretnija cijelim tim činom, a ni fotografkinjom. No kroz nekoliko trenutaka sve se to smirilo. Molly se sprijateljila s fotografkinjom i, što je najbitnije, bila je tu u najposebnijem trenutku života svoje vlasnice. Iako na prvoj fotografiji izgleda kao da ne odobrava taj brak, sigurni smo da je spremna na zajednički život i mogućeg malenog vlasnika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara