Žena pronašla psa svezanog i ostavljenog na suncu i spasila mu život

Žena pronašla psa svezanog i ostavljenog na suncu i spasila mu život
Foto: Instagram

PRIČA o napuštanju ljubimaca ima i previše. No ako se na trenutak maknemo od ružne strane, shvatit ćemo da uz njih dolaze i priče koje vraćaju vjeru u ljude. Takve nas priče diraju u srce, pokreću nas i često nam služe kao primjer. Na taj nas način čine boljim ljudima jer, slijedeći primjer ljudi koji su se odlučili na dobra djela, i sami postajemo bolji. Kylina Turner jedna je od onih koji nam mogu služiti kao primjer koji treba slijediti.

U listopadu prošle godine poslana je na teren kako bi provjerila jedno imanje. Nakon razgledavanja kuće na red je došlo dvorište u kojem je pronašla nešto čudno. U starom okviru od kreveta ugledala je nešto što ju je podsjetilo na pohabanu plišanu igračku. Kada je prišla bliže, shvatila je da se radi o psiću koji je bio svezan za okvir tog kreveta.

Zvala je nadležne, no nakon nekoliko dana vratila se na "mjesto zločina" i shvatila je da nisu učinili ništa. Kada ih je ponovno nazvala, rekli su joj da ga ne žele dirati. Odlučila je stvar uzeti u svoje ruke. Odvela ga je veterinaru i donacijama je platila cijeli tretman. Ustanovili su da je pas neuhranjen, imao je triput manje kilograma nego što bi trebao imati, bio je dehidriran i imao je užasan stadij šuge.

Bilo je pravo čudo ostati živ u takvom stanju, svezan i ostavljen na suncu. No maleni pas, star tek šest mjeseci, uspio se izboriti za život. Nakon što je veterinarski tretman završio, njegova spasiteljica odlučila ga je udomiti. Prvi su trenuci u novom domu bili teški jer se tamo nalazio još jedan stariji pas, no nakon nekog vremena, njih su dvojica postali pravi prijatelji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara