10 year challenge: Kako se najljepša curica pretvorila u najljepšu ženu svijeta

10 year challenge: Kako se najljepša curica pretvorila u najljepšu ženu svijeta
Foto: Instagram

THYLANE BLONDEAU, francuska manekenka koja je nedavno proglašena najljepšom ženom svijeta, objavila je fotografiju staru deset godina u sklopu Instagram i Facebook izazova "10 year challenge" te oduševila obožavatelje.

"Kakva ljepota, savršenstvo od čela do brade", "Wow, nevjerojatna ljepota", divili su se pratitelji u komentarima, a mnogi su zaključili i da ih Thylane uvelike podsjeća na glumicu Denise Richards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Thylane danas ima 17 godina i ugovore s nekima od najpoznatijih modnih i kozmetičkih brendova, a fotografija stara 10 godina jedna je od onih koje su je proslavile i donijele joj titulu najljepše curice na svijetu, što ju je naposljetku dovelo i do titule najljepše žene na svijetu.

"Ne smatram se najljepšom curom na svijetu. Kad sam bila mala, ljudi su mi to stalno govorili. Ali ja to nisam mogla ni razumjeti. Jer tko to kaže? Tko kaže da sam najljepša?" rekla je jednom prilikom mlada francuska manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Thylane je sa samo četiri godine nosila reviju Jean Paula Gaultiera, a s deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogueu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila snažno našminkana i odjevena u kratku haljinu.

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua danas je ambasadorica L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara