15-godišnjakinja izgledala kao da joj je 60, nakon operacije je neprepoznatljiva

15-godišnjakinja izgledala kao da joj je 60, nakon operacije je neprepoznatljiva
Screenshot: Youtube

15-GODIŠNJA djevojčica iz Kine zbog rijetkog je poremećaja izgledala kao da joj je šezdeset godina, a plastični kirurzi su joj promijenili život. 

Xiao Feng su školski kolege toliko maltretirali zbog njenog izgleda da je prestala ići u školu. U kineskim se medijima pojavila nakon što su joj skupili donacije od oko 150 tisuća kuna kako bi podmirili medicinske troškove operacije. 

"Nitko se ne želi družiti sa mnom. Samo golubovi me prate jer oni ne misle da sam ružna", rekla je prije operacije. 

Djevojka je za potporu zamolila filantropa Gua Migyija, koji je pokrenuo prikupljanje donacija. 

"Imam 15 godina, ali lice mi je kao da imam 60. Samo želim izgledati kao učenica srednje škole", napisala je između ostalog. 

Liječnici iz bolnice za plastičnu kirurgiju Shenyang Sunline otkrili su da je patila od rijetkog stanja koje se zove progerija i uzrokuje prerano starenje. 

Kod Xiao Feng je stanje pogodilo samo kožu, ali ne i unutarnje organe, prenosi Daily Mail, a njena majka je, navode, patila od istog poremećaja.

Operirana je 29 prosinca 2019., a operacija je trajala sedam sati. Liječnik Shi Lingzhi rekao je medijima da joj je bolnica podmirila račune za operaciju kako bi djevojka prikupljene donacije mogla iskoristiti za oporavak i daljnje obrazovanje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara