16-godišnji djevac osvojio kartu za tri noći orgijanja: "Tata bi htio sa mnom"

16-godišnji djevac osvojio kartu za tri noći orgijanja: "Tata bi htio sa mnom"
Screenshot: Youtube

16-GODIŠNJI djevac osvojio je besplatnu ulaznicu za seks tulum u resortu na privatnom otoku. 

Radi se o kontroverznom četverodnevnom partyju poznatom kao Sex Island za koji se inače ulaznice plaćaju od 4000 do 6000 dolara, a svaki muškarac na raspolaganju ima dvije prostitutke te neograničenu količinu hrane, pića i droga. 

>>>Tri noći orgijanja: Poznato na kojem će se otoku održati divlji seks tulum<<<

U nagradnom natječaju besplatnu ulaznicu je osvojio 16-godišnji Čileanac Brian koji s roditeljima živi u New Yorku, a sudjelovao je tako što je koristio tatinu kreditnu karticu a da mu to nije to rekao, prenosi The Sun. 

"Kupio sam futrolu za mobitel i torbu za ukupno 60 dolara. Otkako sam vidio snimke sa Sex Islanda, želio sam sudjelovati, ali nisam mogao ni zamisliti da ću zaista dobiti priliku. Kad su me obavijestili da sam osvojio ulaznicu, mislio sam da sanjam. Kad sam rekao roditeljima, isprva su se jako naljutili, no kad je tata vidio o čemu se radi, potpisao mi je potvrdu da smijem ići", ispričao je Brian. 

Otkrio je i da mama nakon ovog više ne razgovara s njim, ali će se ipak otputiti u Trinidad i Tobago odakle će, s grupom od 50 gostiju, luksuznom jahtom biti prebačen na otok. 

"Ne mogu spavati od uzbuđenja, stalno zamišljam kako će biti. Svi frendovi su ljubomorni na mene. Jedva čekam izgubiti nevinost, do sad sam se samo poljubio s prijateljicom iz škole, ali ona nije htjela ništa drugo sa mnom. Mama ne razgovara sa mnom otkako je doznala za to, a tata je htio ići sa mnom. Budući da ne može, podučio me o seksu i spolno prenosivim bolestima", kaže. 

Bivši sudionik Sex Islanda, Ryan iz New Yorka, tvrdi da su sve droge na otoku bile besplatne, a svaki muškarac je imao pravo na grupni seks s 15 djevojaka u trajanju od sat vremena. Osim toga, uključen je neograničen seks s dvije djevojke na dan, a gosti se mogu međusobno mijenjati za djevojke. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara