21-godišnja zaručnica 74-godišnjeg Srbina: "Mikan je u krevetu kao mladić"

21-godišnja zaručnica 74-godišnjeg Srbina: "Mikan je u krevetu kao mladić"
Foto: Facebook

SRPSKA scena ima nove zvijezde, 74-godišnjeg Milojka Božića i njegovu 21-godišnju zaručnicu Milijanu Bogdanović, koji su posve skrenuli pažnju s Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

Tako gotovo iz sata u sat možemo pročitati nešto o najčudnijem srpskom paru između kojeg su 53 godine razlike. Tako sad znamo da se razdvajaju, ali samo privremeno, i to zbog reality showa.

Naime, iako su najavili da bi skupa ušli u Parove, Milojko ne smije jer mu ne daju djeca.

Zato on neće sprječavati Milijanu da u show uđe sama.

"Prvi su nam se javili s Happy televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je ostaviti Milojka jer on ima problem s njegovima. Međutim imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti", rekla je ona pa se dotaknula njihovog seksualnog života.

"Seksamo se skoro svakog dana, ne vidim što je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopće nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u prosincu imao operaciju srca, moram ga malo štedjeti u seksu. Ugrađena mu je premosnica pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva Viagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo s mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu", rekla je za Blic.

Svadbu planiraju za 7. rujna, a žele i djecu, samo što se nisu dogovorili koliko njih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara