84-godišnji Kinez želi promijeniti spol: Oduvijek sam znao da sam trebao biti djevojčica

84-godišnji Kinez želi promijeniti spol: Oduvijek sam znao da sam trebao biti djevojčica

Foto: Shutterstock

QIAN JINFAN 84-godišnji je umjetnik te ujedno i najstarija osoba u Kini koja čeka operaciju promjene spola. Jinfan je rođen u bogatoj obitelji te je bivši službenik vlade, a izjavio je da konačno želi postati žena jer se uvijek osjećao kao žena zarobljena u muškom tijelu. Izjavio je da je još kao trogodišnjak shvatio da se trebao roditi kao djevojčica, no nije to smio nikome pričati, piše Daily Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duboko u sebi oduvijek sam znao da sam trebao biti djevojčica. Ali, samo kada sam bio potpuno sam, mogao sam biti ono što jesam. U društvu sam to morao kriti", rekao je Jinfan. Sve dok nije proslavio 80. rođendan, Qian je svoju tajnu krio i od obitelji. Naime, uspio je prevariti svih u svojoj okolini te se oženio i dobio sina.

Tek je 2008. godine počeo živjeti u skladu sa svojom ličnošću te je počeo biti ono što zapravo je. Počeo je uzimati ženske hormone i oblačiti se kao žena. "Želim ustati protiv predrasuda koje ljudi imaju o transseksualcima. Hoću ih eliminirati", nadodao je Jinfan. Zbog svojih godina, Jinfan čeka da mu doktori dopuste da se podvrgne operaciji. "Nadam se nekom proboju u svijetu medicine. Ne znam koliko ću morati čekati, ali živim u nadi", zaključio je Qian.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara