Ako netko razumije ludog LaBeoufa onda je to Mel Gibson

Ako netko razumije ludog LaBeoufa onda je to Mel Gibson

Foto: JLP

GLUMAC Shia LaBeouf već neko vrijeme u medijima ne završava zbog svojih glumačkih dostignuća već isključivo ispadima i ludostima kojima je zbog alkoholizma sklon.

Razumijevanje za njegove postupke pokazao je ni više ni manje nego Mel Gibson, čovjek čija je karijera krenula silaznom putanjom nakon manijakalnih i pijanih ispada koje je imao prije gotovo deset godina.

U razgovoru za IndieWire, Gibson je komentirao ponašanje mladog kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad vidim nekog poput LaBeofua kako na glavi nosi vrećicu i slične gluposti, bude mi ga žao. Mislim da na neki način pati. Zašto bi inače radio sve to? Ljudi samo čekaju da u njega upere prstom i kažu da je ovakav ili onakav. Lako je suditi. Ali siguran sam da prolazi kroz neke osobne, vrlo bolne i katarzične trenutke, a ovo je način da istjera demone. Vjerojatno će to preboljeti i vratiti se. Taj klinac mi se sviđa. Mislim da je dobar", rekao je Gibson.

Glumac se u istom intervjuu osvrnuo i na svoj pad s tron, a cijelo je iskustvo opisao kao "zanimljivo".

"Kad postaneš holivudska zvijezda ujedno postaješ i meta. Moraš biti vješt u plesu i izbjegavanju metaka. Ponekad te pogode. Nekad pogodak bude smrtonosan. Zna ispasti jako loše", zaključuje Gibson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara