Alić: Znao sam biti toliko pijan da nisam znao jesam li nekog ubio ili oplodio

Alić: Znao sam biti toliko pijan da nisam znao jesam li nekog ubio ili oplodio

Screenshot: YouTube

NAKON što je u izbornoj noći na HTV-u proglasio pobjedu nad "srbofilima, udbašima i četnicima", glumac Božidar Alić našao se na udaru kritika.

I dok su neki, neupoznati s njegovim bogatim opusom desničarskih koještarija, vjerovali kako se radi o ispadu koji je šokantan, drugi su znali da je iznenađujuća samo iznenađenost novinarke koja se lecnula čuvši što izlazi iz dobro raspoloženog Alića.

Naravno, glumac se samo nekoliko dana kasnije "izjasnio" napisavši u pismu Hrvatskom društvu dramskih umjetnika da "stoji iza svakog izgovorenog slova, kao što stoji iza svog života, te svih odigranih, mahom glavnih uloga, u svim medijima i govornim područjima poput njemačkog, engleskog, talijanskog i materinskog mu hrvatskog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alić je zatražio i dobio ispisnicu od HDDU-a nazvavši ih "Kozaračkim kolom".

Da se ovakve i slične situacije ubuduće ne bi ponavljale i nepotrebno "šokirale" neupućene novinare i javnost, valja se prisjetiti Alićevog priznanja u emisiji "Piramida" koje će nam objasniti kako je do ispada na HTV-u došlo i pritom imati na umu da je sve moglo završiti puno strašnije.

Mogao je nekog ubiti ili još gore - oploditi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara