Amber Rose oštro uzvratila Kanyeu nakon njegovih uvredljivih komentara na njen račun

Amber Rose oštro uzvratila Kanyeu nakon njegovih uvredljivih komentara na njen račun

Foto: Twitter

NE BI li se, valjda, uklopio u prepucavanje između sestara Kardashian i svoje bivše, Amber Rose, Kanye West je u radijskom showu "The Breakfast Club" prije nekoliko dana izjavio da se "prije seksa s Kim trebao otuširati 30 puta da makne smrad Amber Rose sa sebe".
 
Zgodna metafora shvaćena je ozbiljno, pa se na izjavu osvrnula i prozvana Amber. Ona je na svom profilu na Twitteru u nekoliko navrata komentirala riječi svog bivšeg, a seriju objava započela je prisjećanjem na (navodne) seksualne avanture same Kim prije veze s Kanyeom.
Nakon toga, Amber je napisala: "Ovo je moj trenutak da pokažem svijetu tko si ti zapravo i što si mi napravio", a potom je objavila i ovo: "Nakon toliko godina nikada nisam otkrivala ništa o tebi i ne planiram to raditi ni ubuduće. Jednom smo se voljeli i ne mogu ti to napraviti".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Minutu kasnije je dodala: "Ostavit ću taj zadatak Kardashianima, da te oni ponižavaju nakon što završe s tobom", a odmah potom je napisala: "Ja sam uvijek bila tiha, cool i zabavna cura. A najsmješnije je to što totalno podržavam ženu koja je napravila nešto iz ničega".
A obraćanje je zaključila nešto dubljom mišlju: "Ljudi griješe u životu, vjeruj mi, ja jesam. Ali kad zlostavljaš druge, a ni ti sam nisi savršen, to je tako sjebano...".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara