Američka policija uhitila "iznimno opasnu" Snježnu Kraljicu

Američka policija uhitila "iznimno opasnu" Snježnu Kraljicu

Foto: Facebook/Salakas Photography

PRIJE nekoliko dana policija je u Kentuckyju izdala tjeralicu za Snježnom kraljicom, Elsom. "Osumnjičena za kojom tragamo djevojka je duge plave kose u dugoj plavoj haljini koja pjeva 'Let It Go'. Kada pogledate kroz prozor možete se uvjeriti da je iznimno opasna. Ne pokušavajte je sami uhititi", stajalo je na Facebook stranici harlanske policije uz fotografiju animirane Disneyeve junakinje Else.
 
A sve je bilo dio šale službenika tamošnje lokalne policije kojom su željeli oraspoložiti svoje građane, posebno one najmlađe, koji su tih dana svjedočili iznimno nepovoljnim vremenskim uvjetima, u prvom redu velikoj hladnoći. Nakon objave "tjeralice", policija je objavila i upozorenje da će temperature, koje su tada iznosile minus 15 Celzijevih stupnjeva, nastaviti još padati.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, iz Južne Karoline je stigla vijest da je Elsa uhićena, i to pri pokušaju da zamrzne fontanu ispred gradske vijećnice u Hanahan Cityju.
 
Iza priče o uhićenju, koja je popraćena fotografijama, stoji fotograf Tammy Salakas (Salakas Photography) i kuća Glass Sliper Production koja organizira dolaske princeza na dječje rođendane i u bolnice. Tako je upriličena cijela i prilično uvjerljiva predstava uhićenja Snježne kraljice koju je utjelovila glumica Courtney Fazely. Ipak, Elsa se neće izvući tek tako. Kako izvještava Huffington Post, zbog svog će delinkventnog ponašanja ipak morati odguliti dobar broj sati rada za opće dobro. Koliko točno, još nije poznato.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara