Amerika ima nove zvijezde: Jedna ima samo 13 godina, a druga smatra da je krajnje vrijeme da svijet za nju čuje

Screenshot: YouTube

U ZAPADNIM zemljama na kojima se u talent showove još uvijek prijavljuje veliki broj ljudi koji na taj način pokušavaju dograbiti svoj trenutak slave, sasvim je uobičajeno da se na početku pojavi netko tko oduševi i žiri i publiku te se prometne u instant-zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovaj put u novoj sezoni američkog izdanja "X Factora" to je mjesto rezervirano za 13-godišnju Rion Paige, koju mediji nazivaju novom Taylor Swift i koja je svojim "sveameričkim" izgledom i dirljivom pričom razoružala sve prisutne. Ona je naime gotovo u potpunosti slijepa na desno oko, a osim toga pati i od artrogripoze, poremećaja zbog kojeg su joj ruke zgrčene i atrofirane, ali to je nije spriječilo da pokuša ostvariti svoje snove, piše Huffington Post.

"Ponekad mi je vrlo teško nositi se s činjenicom da ne mogu postići nešto što sam mislila da mogu. A glazba mi pomaže objasniti takve osjećaje", ispričala je te izvela hit Carrie Underwood "Blown Away". Ne treba posebno napominjati da je bez problema prošla u drugi krug.

Osim Rian publiku i žiri oduševila je i 29-godišnja Rachel Potter, iako nema dirljivu i potresnu priču već samo misli da je vrijeme da svijet za nju čuje budući da "više nije mlada". Ona je sve redom bez teksta ostavila svojom izvedbom "Somebody To Love" slavnih Queenovaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara