Angelina u Vatikanu prikazala svoj novi film "Neslomljivi": Papa nije došao na projekciju filma

Angelina u Vatikanu prikazala svoj novi film "Neslomljivi": Papa nije došao na projekciju filma

Foto: JLP/ Shutterstock

ANGELINA JOLIE je u četvrtak u Vatikanu prikazala svoj novi film "Nesalomljivi" nakon čega se nakratko susrela s papom Franjom, rekao je glasnogovornik Svete Stolice Federico Lombardi.

Film je prikazan tijekom jutra u paviljonu Casina Pio IV. u vatikanskim vrtovima, gdje se nalazi Pontifikalna akademija društvenih nauka.

Talijanski mediji su objavili da će Papa otići na projekciju, ali on je imao previše obveza i brojne audijencije.

Nakon projekcije američka redateljica je s bratom, dvoje od šestero djece i prevoditeljem došla u apostolsku palaču u Dvoranu Tronetto, predvorje biblioteke gdje Papa održava audijencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jutarnjih audijencija papa Franjo je izašao iz dvorane i brzo pozdravio glumicu. Kao i svim posjetiteljima poklonio joj je krunicu.

Prema časopisu US Weekly, Angelina Jolie i Brad Pitt, koji su se u kolovozu vjenčali u Francuskoj, tražili su privatnu audijenciju kod Pape.

Film koji se krajem 2014. počeo prikazivati u Sjedinjenim Državama i u srijedu u Francuskoj, "Nesalomljivi" je producirala i režirala Jolie i on prikazuje život olimpijskog atletičara Louisa Zamperinija i godine koje je proveo kao ratni zarobljenik.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara