Bajaga & Instruktori i Plavi Orkestar zajedno na pozornici Rujanfesta

Foto: PR

JEDNI od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori nastupit će po prvi puta zajedno 18. rujna na pozornici ovogodišnjeg zagrebačkog Rujanfesta na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate.

Kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kao kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih, dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetnike rock scene na ovim prostorima.

Karijeru Plavog Orkestra koja traje već tri desetljeća obilježili su hitovi, kao što su "Suada", "Kaja", "Bolje biti pijan nego star", "Sava tiho teče", "Zelene su bile oči te", "Ako su to samo bile laži", "Odlazim", kao i brojni drugi koji su postali evergreeni ovih prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Granica nema dok god uživamo u ovome što radimo, a izgleda da će to biti još dugo", rekao je Bajaga koji sa Instruktorima slavi trideset godina rada. Posjetitelji Rujanfesta će sasvim sigurno uživati u mnogobrojnim hitovima ova dva benda, oko kojih se svi slažu da su bezvremenski glazbenici.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara