Baš kao Nadan: Ima samo 19 godina i jednu od najomraženijih Facebook stranica na svijetu

Baš kao Nadan: Ima samo 19 godina i jednu od najomraženijih Facebook stranica na svijetu

Foto: Facebook

DEVETNAESTOGODIŠNJA Teksašanka Kendall Jones na sebe navukla bijes gomile, a njezin je profil u kratkom vremenu postao jedan od najomraženijih na Facebooku.

Ljubitelji životinja iz svih dijelova svijeta tvrde kako je riječ o "bolesnoj djevojci", a razlog njihova bijesa je galerija fotografija u kojoj možemo vidjeti njezine lovačke trofeje.

Ubijeni lavovi, nilski konji i slonovi samo su neke od fotografija snimljenih u Africi, a dok neki tvrde kako je riječ o dokazu njezine izopačenosti, ona je uvjerena kako su iste dokaz njezina lovačkog umijeća.

Pokrenuta je i online peticija kako bi se sporna stranica uklonila, a u samo tjedan dana skupljeno je preko 40 tisuća potpisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Kendall objašnjava da nije riječ o bezumnom ubijanju već nužnom kontroliranju rasta populacije određenih vrsta te da dio novca od lova odlazi za poticaj uzgoja lavova.

Ipak, njezina priča ne drži vodu jer teško je povjerovati da se radi o "nužnosti" budući da je njezina ambicija uloviti po jedan primjerak svake od pet najvećih afričkih životinja, a pokrenuta je i peticija u Južnoj Africi s ciljem da joj se zabrani lov u Africi.

Naime, pokretači spomenute peticije uvjereni su da joj je namjera pokrenuti vlastiti TV show o lovu, a ugrožene životinje samo su način da poveća svoju popularnost na društvenim mrežama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara