Bivša Clintonova ljubavnica: Bill mi je rekao kako je Hillary imala više seksa sa ženama od njega

Foto: JLP, Screenshot: YouTube

DVADESET godina nakon prekida veze s bivšim američkim predsjednikom Gennifer Flowers medijima je otkrila još neke pojedinosti iz njihove 12-godišnje veze, piše Daily Mail.

Danas 63-godišnja Gennifer, koja je nakon priznanja veze s Billom Clintonom za vrijeme predsjedničke kampanje 1992. postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica, najviše od svega želi razgovarati s Clintonom i sjesti s njim za stol.

Bivša novinarka žali što je prije osam godina odbila Clintonovu molbu za razgovor i smatra kako bi njih dvoje još uvijek bili zajedno da se nije rodila njegova kći Chelsea. Prema svojoj suparnici Hillary, ova cabaret pjevačica tvrdi da osjeća solidarnost. No, ono što je šokiralo mnoge, Genniferina je izjava o seksualnim sklonostima Hillary Clinton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bill mi je jednom priznao da je Hillary biseksualka i da ga uopće nije briga zbog toga. Rekao mi je i da je ona imala više oralnog seksa sa ženama nego on", kaže Gennifer koja je Hillary dala podršku u trenutku njene kandidature za predsjednicu SAD-a.

Trenutačno je okupirana pokretanjem kolumne o seksu koja će se zvati "Pitajte ljubavnicu Gennifer", a u kojoj će savjete temeljiti na iskustvu veze s Billom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara